Menukaart

hoofdgerechten:

Schnitzel 12.00
Vegetarisch pannetje 12.50
Saté 13.50
Kipblokjes met ui en champignons 13.00
Spareribs 16.50
Spareribs groot 17.50
Biefstuk van de haas 19,50
Zalmfilet 16.00
Scampi’s 16.00

  Geserveerd met salade,  friet of aardappelduchesse.

 

Pasta’s:
Tagliatelli
Geserveerd met geraspte kaas en:

Bolognaise saus met gehakt 10.50
Roomsaus met kipblokjes 12.50
Roomsaus met zalm 13.50

 

Speciale Schotels

Grote vlees of vis schotel Minimaal 2 personen              per persoon 17,50

 

Kinderschotel met verrassing:

friet met appelmoes en  mayonaise, kroket, frikandel of kipnuggets 5,00
Spareribs met friet en appelmoes 8,50
Tagliatelli bolognaise 7,50